lørdag den 10. oktober 2015

Barnet, i mig

Et af de billeder som jeg bare skal male, Barnet, i mig. 
En opfølger på SOS, jorden kalder, men også et maleri som kan tåle at stå alene. Her er det frugten af EU og andre landes, laden stå til politik, lige til det øjeblik hvor det ikke kan ignoreres længere.


I, SOS, jorden kalder, er det terroren jeg forsøger at beskrive, i Barnet, i mig er det konsekvensen af denne, flygtninge, mænd, kvinder og børn, migranter, lykkeriddere, og nok også mulige terrorister, gemmer sig i slipstrømmen af denne folkevandring. Og det er bare begyndelsen vi er vidner til, EU står overfor en samfundsudvikling og en prøvelse, som skal løses hvis ellers Europa fortsat skal bestå, som vi kender det.

Jeg, Barnet i mig, kigger på, forskrækket, usikker, bange og tøvende, hvad nu?. Fremmede mennesker, en anden religion og en helt anderledes mentalitet også, er på vej mod os. Mellemøsten er pludselig ikke længere væk end en bådrejse, en togrejse, en flyvetur eller en anstrengende fodrejse op gennem Europa.

EU har været tvungen til at reagere, nødtvungent og med masser af uenighed, landene imellem, en ny mur anes ned gennem Unionen, øst og, mod vest.

Billedet spejler den tid vi er i, lige nu og en happy ending ligger ikke lige rundt hjørnet. Jeg fortsætter at male tiden vi lever i, ytringsfriheden som før var givet er ikke længere givet,vi må slås for den, den politiske korrekthed har strammet grebet, og jeg maler videre .......

Maleriet er en olie malet på hørlærred og måler 70cm. - 65cm.


1 kommentar: