lørdag den 2. januar 2016

Frk. Langben

Der er noget særligt over at sætte sine initialer på et maleri, når det er det første af sin slags i en ny serie, og årets første færdige maleri. 
Naturligvis er det malet i år 2015, har vel brugt mellem en og to måneder på billedet, afbrudt i perioder af forskellige årsager, men færdig blev det først i dag, den 2/1 2016.

Billedet er malet efter model , eller måske rigtigere at skrive, malet efter skitser af model.

Jeg har forsøgt at skildre det som jeg nu opfatter og ser hende, stedet og det hele, og male med de farver og den farveskala som jeg nu anvender, tilsat og krydret med lidt fri fantasi og med et strejf af socialsurrealisme, også.

Kvinden sidder afslappet i sofaen med en bog, hendes dejlige lille hund Soya ligger og kigger opmærksom på, mens jeg drikker kaffe og skitser i min blok, og freden og min koncentration, er total.

Jeg vil egentlig ikke skrive mere om maleriet her, billedet med historien, taler for sig selv.

Jeg funderer på at lave en serie, hjemme hos, om mennesker i deres forskellige miljøer, hvor de nu bor nogen stans, lidt af et projekt med en masse muligheder i ....

Maleriet, er en olie på hørlærred, brede blindrammer og måler 70cm. - 60cm. og lakeres til foråret.
4 kommentarer:

 1. Fedt billede. Er det et du overvejer at sælge en dag?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Henrik
   Det bliver sat til salg, når jeg udstiller i galleri Nybro, her de to sidste uger i juni. Hvis du er interesseret, giv mig et praj via Cybergalleriet, som der findes et link til, øverst her på siden til venstre. Der findes også min mail adresse :)

   Slet
  2. ps. Og maleriet er så meget bedre i virkeligheden end fotoet

   Slet